Procés 3. Zones climàtiques

 

En aquesta part inicialment haureu d'utilitzar el dossier per buscar la informació , i per acabar haureu d'utilitzar l'ordinador per fer una recerca d'imatges. Aquí comença pròpiament el nostre Safari!!!

Com haureu vist a l'activitat anterior, la Terra la podem dividir en tres grans zones climàtiques: La zona de climes temperats, la zona de climes freds i la zona de climes càlids. Cada integrant del grup haurà d'escollir una zona, i convertir-se en l'expert d'aquesta zona.

El primer que haureu de fer és omplir el quadre/taula de Word referent a la zona climàtica que heu triat. Us el podeu descarregar aquí. El dia que ho treballem ja posarem exemples per a que veieu com s'ha d'omplir. Sobretot, tot el vocabulari nou que hi poseu, l'heu de definir en la mateixa taula (si cal disminuïu una mica la mida de la lletra).

La informació la trobareu al dossier, entre les pàgines 5 i 22.

Per últim, haureu de fer un safari fotogràfic per internet. Haureu de buscar fotos que exemplifiquin cada aspecte que apareixerà al vostre quadre climàtic. Podeu contrastar les imatges que trobeu a diferents webs, o també amb les imatges que podeu anar veient al dossier, tot i que en aquest no n'hi ha gaires, precisament perquè heu de ser vosaltres els que fareu la recerca de les fotos. Aneu amb compte, no sempre les referències que acompanyen i etiqueten les fotos a internet són reals. En molts casos hi ha errors. Les fotos que trobeu les heu d'incloure al document word, ordenades i amb un peu que indiqui de quina foto es tracta.