L'eix cronològic de la teva vida!

 

Utilitzant l'eina d'internet del timetoast, es tracta que construeixis, de manera digital, un eix cronològic de la teva vida! Veuràs que d'alguna manera faràs com un historiador, la diferència és que en aquest cas tu seràs la font primària!!

Aquí tens el tutorial per saber com s'ha de fer anar l'eina. De totes maneres, si has vingut a classe, ho haurem explicat pas per pas. Si a casa fent el treball et perds en algun pas, consulta aquest tutorial.

 

 

En aquest eix hi hauran d'aparèixer diferents aspectes:

  1. 12 Fets importants de la teva vida , des del naixement fins a dia d'avui. (incloent naixement i data actual)
  2. Tots aquests fets hauran d'anar acompanyats de fotos, però no hi pots aparèixer tu , busca-les per internet i posa-hi imaginació . Per exemple, si hi situes el fet d'aprendre a anar amb bicicleta, doncs pots posar la foto d'una bicicleta.
  3. 5 Períodes de la teva vida . Quines èpoques, relativament llargues, es poden agrupar per formar un període a la teva vida. Per exemple, l'etapa de l'escola primària, viure un any a l'estranger, etc...
  4. 5 Fets històrics importants que hagin succeït al món des del teu naixement. Almenys hi ha d'haver un fet econòmic, un fet cultural, un de polític, un de social i un de climàtic. Consulta a casa si ho consideres necessari.
    1. De cada fet històric que hi posis, hauràs de dir-ne la seva naturalesa: si són polítics, econòmics, socials, climàtics o culturals.
    2. Tots els fets històrics hauran d'anar acompanyats d'una imatge .

Quan l'hagis acabat, hauràs de copiar l'enllaç de la teva línia del temps i enganxar-lo al formulari que tens al Moodle dins del projecte de l'eix cronològic de la teva vida.

La nota del projecte valorarà tot el que apareix a la línia del temps i sobretot que hagis seguit totes les pautes plantejades.

Si no ompliu el formulari correctament, no podrem visualitzar el vostre eix i per tant no es podrà avaluar. La nota del projecte valorarà tot el que apareix a la línia del temps i sobretot que hagis seguit totes les pautes plantejades.

 

Torna