Procés 6. Fem de profes.

 

Com que n'heu après tant, se suposa que ja podríeu explicar la matèria a qualsevol altre alumne. En definitiva, podeu fer de professors. La part explicativa de la docència la deixarem de banda, el que haureu de fer és la part d'avaluació. Haureu de redactar un examen de tot el que hem treballat durant aquest treball. Com que sou professors novells, aquí teniu una guia bàsica del que ha d'aparèixer a l'examen. Els continguts a preguntar els poseu vosaltres. Aquest procés, a part de formar part del treball escrit, s'haurà d'enviar per mail a la Inara o bé a mi als nostres correus que teniu al directori de la web de l'escola.

  1. HI Haurà d'aparèixer un climograma. Haureu de fer reconèixer a quin paisatge correspon i dir-ne els motius.
  2. Vocabulari . 2 en total.
  3. Pregunta teòrica. La trieu. Ex: "Explica la característiques del clima desèrtic", o "Explica els factors que influeixen en el clima".
  4. Reconèixer paisatges a partir de fotos. (mínim 4 fotos) S'haurà de justificar la resposta.
  5. Frases de vertader o fals . 5 en total.
  6. Podeu triar una pregunta lliure més.

Repartiu també els punts que creieu que ha de tenir cada pregunta, tenint en compte que l'examen haurà de ser sobre 10. L'examen s'haurà d'entregar amb les solucions correctes i serà l'últim punt del vostre treball.

L'examen més ben fet serà l'examen que tindrà tota la classe el dia que indiquem. Per tant el grup que hagi fet el millor examen tindrà el premi el dia que l'hagueu de fer: haurà de respondre el seu propi examen! Ah, tot i que feu de "profes" us lliureu de la pitjor part, corregir els exàmens!